Ju fler desto roligare! Var firar din förening Midsommar?

omgjord Spangabild

Midsommarafton är den största högtiden för våra folkdansföreningar och vi vill väldigt gärna att så många som möjligt ska hitta till just ert midsommarfirande och komma dit och leka, dansa och fira kring stången med er!

Därför finns hemsidan www.firamidsommar.se där föreningar som tillhör Folkdansringen kan lägga in sina lekledningar och dansuppvisningar som är publika, dvs. att alla som vill kan komma och vara med. Även dagarna före och efter midsommar går bra att lägga in. Inläggen kommer att synas på sidan efter att de har godkänts manuellt, så bli inte orolig om de inte dyker upp direkt. Därför är det också bra att inte vänta till sista sekunden med att lägga in era evenemang.

Lägg in era lekledningar och uppvisningar på http://midsommar.esoj.se/ så att fler hittar till just er!

Det finns även ett Facebook-event som hänvisar till midsommarsidan. Bjud gärna in folk till och dela eventet så vi blir många kring midsommarstängerna!

Kontakta oss

Torggatan 3
112 65 Stockholm

Tel: 08-695 00 15 (mån – tors 10:00 – 15:00)

Fax: 08-695 00 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kort om Folkdansringen

Svenska Folkdansringen värnar om demokrati och rättvisa. Vi vill förvalta vårt kulturarv och gör det med övertygelsen om att alla människor är lika mycket värda och skall bemötas med respekt för sin särart. Trygga i vårt kulturarv samverkar vi med kulturer från hela världen

Start | Medlemssidor | Ju fler desto roligare! Var firar din förening Midsommar?