folkdansringens kurser banner

nordlek2018 banner 2

Europeaden 2017

Informationsfolder om Folkdansringen

Kansliet har tagit fram en folder om Folkdansringen för att vi gemensamt ska kunna sprida information om vilka vi är och vad vi kan och vill erbjuda.

Använd foldern vid uppvisningar, dansens dag, midsommar, spelmansstämmor och vid andra officiella uppdrag och evenemang. Varför inte skriva ut några ex och lägga på biblioteket eller i kommunhuset?

Foldern finns här för att föreningar, distrikt eller medlemmar ska kunna skriva ut den själva och använda vid behov. Den finns i två färgvarianter, grön och orange. Filerna är ganska stora (PDF, 1,7 MB). Använd den du tycker ser bäst ut.

 framsida folder gronframsida folder orange
När du skriver ut foldern kommer det att bli en vit ram runt efersom en vanlig skrivare inte kan skriva ut över hela pappret.

Har du inte möjlighet att skriva ut foldern själv så har kansliet ett antal exemplar upptryckta i grönt. Skicka din beställning till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Kontakta oss

Torggatan 3
112 65 Stockholm

Tel: 08-695 00 15 (mån – tors 10:00 – 15:00)

Fax: 08-695 00 22
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Kort om Folkdansringen

Svenska Folkdansringen värnar om demokrati och rättvisa. Vi vill förvalta vårt kulturarv och gör det med övertygelsen om att alla människor är lika mycket värda och skall bemötas med respekt för sin särart. Trygga i vårt kulturarv samverkar vi med kulturer från hela världen

Start | Medlemssidor | Informationsfolder om Folkdansringen